The Garden of Edam

 

‘n paradijselijke Bed & Breakfast


The Garden of Edam: for your own piece of paradise

 
 

Het echte huiselijke originele B&B gevoel meemaken in een historisch Edams huis met liefde en oog voor detail gerestaureerd en ingericht? Kom dan naar onze “paradijselijke” B&B in het pittoreske kaasstadje. Wij hebben erg veel informatie (reisgidsen, plattegronden, boeken, folders en mondeling via onszelf) voor je beschikbaar over wat je zoal hier kunt ondernemen en als je juist helemaal niets wilt doen, maar gewoon lekker wilt uitrusten in de tuin onder het appelboompje of de blauwe regen kan dat natuurlijk ook.

Niet de minsten gingen je voor: zelfs The Beatles hebben hier gelogeerd in de jaren ’60, toen ons huis ook al dienst deed als B&B, al heette dat toen nog gewoon “pension”.

Als je komt heb je bij ons de hele bovenverdieping tot je beschikking, of je nu alleen komt of met je gehele familie of vriendenkring. Vanzelfsprekend met een badkamer met bad, douche en toilet voor jou en je gezin/vrienden alleen. Je hoeft bij ons dus nooit de badkamer met andere gasten, die je niet kent, te delen.

Desgewenst kun je door ons met de auto opgehaald worden van bus, trein, vliegveld. Ben je met de fiets, dan kun je die bij ons stallen. Ook kun je hier om de hoek allerhande

fietsen (oa tandems) huren.

Welkom in The Garden of Edam